Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Természetes vagy festett a hajad?

Természetes vagy festett a hajad?

Figyelt kérdés

Ha fested: Hány éves korodtól? Milyen színűre? Mért kezdet festeni?

Ja és kort is írjatok léci!

2013. márc. 7. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
természetes 24/N
2013. márc. 7. 19:17
 2/20 anonim ***** válasza:

Nekem most festett. Mert ki lett szőkítve és aztán pedig pink lett:)Év elején pedig a suli miatt kellett vissza festeni barnára. Ilyenkor 14 éves voltam. Azért festettem mert valami "extrémebbre" vágytam , másra, ami nem minden embernek van. :)

14/L

2013. márc. 7. 19:18
 3/20 anonim ***** válasza:

Szőkítve van, jelenleg sokszínű, szőke, lila, pink, kék, zöld is van benne. Szeretem ha egyedi a hajam.

13 éves korom óta festem, mert az eredeti rémesen unalmas barna volt és utáltam.

26L

2013. márc. 7. 19:23
 4/20 anonim ***** válasza:

Természetes. Még gimi alatt befestettem bizonyos részeit 3x, de már kikopott. Még az utolsó 30 cm, ami anno ebben érintett volt, de nem látszik más színűnek.

23/L

2013. márc. 7. 19:24
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Természetes szőke.
2013. márc. 7. 19:35
 6/20 anonim válasza:

Festett.:) Jelenleg ilyen mályva. De volt már vörös is. Én is az extrémkedés miatt.:D Már untam a barna egyhangú hajamat. Amúgy 14éves korom óta festetem. Mondjuk akkor még csak melir volt meg kimoshatós aztán vágtam bele rendesen is.:) Megnövesztem a hajam és aztán nem fogom festeni többet.

16L

2013. márc. 7. 19:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Természetes, bár szőkítősprayvel tavaly volt egy kicsit szőkítve. Nagyon jó volt, mert néhány tincset jobban kiszőkítettem, így nem teljesen egyszínű volt a hajam. Alapból szőkésbarna a hajam, ezt picit világosítottam, nagyon jól állt. De a hidrogén-peroxid nagyon kiszárította a hajam, úgyhogy abbahagytam. Én szép, egészséges, dús hajkoronára vágyom, nem pedig seprűre a haj helyett. :D
2013. márc. 7. 20:20
 8/20 anonim ***** válasza:

jelenleg festett. szőke. természetesen barna.

nagyon unalmas a barna szin, és a szőke jól illik a világos bőrömhöz.

2013. márc. 7. 20:43
 9/20 anonim ***** válasza:
22L
2013. márc. 7. 20:44
 10/20 anonim ***** válasza:

Festett sötétbarna, már-már fekete! 16 éves koromtól festem, volt már benne szőke melír, volt már vörös is :)

20L

2013. márc. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!