Természetes vagy festett a hajad?
Ha fested: Hány éves korodtól? Milyen színűre? Mért kezdet festeni?
Ja és kort is írjatok léci!
Nekem most festett. Mert ki lett szőkítve és aztán pedig pink lett:)Év elején pedig a suli miatt kellett vissza festeni barnára. Ilyenkor 14 éves voltam. Azért festettem mert valami "extrémebbre" vágytam , másra, ami nem minden embernek van. :)
14/L
Szőkítve van, jelenleg sokszínű, szőke, lila, pink, kék, zöld is van benne. Szeretem ha egyedi a hajam.
13 éves korom óta festem, mert az eredeti rémesen unalmas barna volt és utáltam.
26L
Természetes. Még gimi alatt befestettem bizonyos részeit 3x, de már kikopott. Még az utolsó 30 cm, ami anno ebben érintett volt, de nem látszik más színűnek.
23/L
Festett.:) Jelenleg ilyen mályva. De volt már vörös is. Én is az extrémkedés miatt.:D Már untam a barna egyhangú hajamat. Amúgy 14éves korom óta festetem. Mondjuk akkor még csak melir volt meg kimoshatós aztán vágtam bele rendesen is.:) Megnövesztem a hajam és aztán nem fogom festeni többet.
16L
jelenleg festett. szőke. természetesen barna.
nagyon unalmas a barna szin, és a szőke jól illik a világos bőrömhöz.
Festett sötétbarna, már-már fekete! 16 éves koromtól festem, volt már benne szőke melír, volt már vörös is :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!