Természetes vagy festett a hajad?
Ha fested: Hány éves korodtól? Milyen színűre? Mért kezdet festeni?
Ja és kort is írjatok léci!
13 volt az első, amikor a barátnőim padlizsánszínű melírt tettek a hajamba. Aztán ballagáskor rézvörös, kilencedikben először tűzvörös, aztán fekete, másodikban egyre sötétszőkétől peroxidszőkéig világosodtam, negyedikben év elején közép aranyszőke, év közepén gesztenyebarna, év végén szőkésvörös. Aztán piros, lila, sötétbarna, aranyszőke. Ez voltam egy darabig, néha feldobtam magenta, kék, pink csíkokkal. Aztán tavaly voltam egy ideig világosbarna, aztán rézvörös, és megint aranyszőke. Épp tegnapelőtt festettem egy árnyalattal sötétebbre a hajam, most olyan középszőke.
Azért kezdtem festeni, mert mindig másról álmodoztam, mint az eredeti egérszürke hajam.
25/L
14 éves koromtól festem, jelenleg szőke. Nagyon untam az eredeti barnát, tipikus tömeghajszín, meg nem is állt nekem jól. A mostani szóke illik a bőrömhöz és a stílusomhoz is.
18/L
festett padlizsán-fekete
azért,mert nagyon útálom a régi hajszínemet. Annyira rosszul állt.
15L
Most természetes,de pár hét múlva rézvörösre szeretném festeni,legfőképp ballagás alkalmából,meg mert megőrülök a vörös hajért,a barna meg unalmas már.
15/L
Festett, de olyanra mint a természetes, ami barna.
Olyan 15 évesen kezdtem el feketére festetni, aztán kiszedtem a feketét, mert meguntam, és most megint olyan a színe, mint eredetileg. Ez sokkal jobban áll, a fekete sápasztott és öregített, de persze akkor hiába mondta bárki, nekem az tetszett :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!