Ha lenövesztem a festett hajam az cikisen néz ki?
Figyelt kérdés
Feketével festem már vagy 7 éve és szeretném lenöveszteni a hajam ami eredetileg középszőke, 1x volt leszivatva a hajam ami miatt nagyon tönkrement szóval az kizárva. Nagyon nagy lesz a kontraszt és attól félek hogy eléggé igénytelenül fog kinézni a fejem.2013. júl. 31. 23:43
1/8 Félekk... válasza:
Igen, eléggé. Szerintem míg le nem nő fesd be olyan színűre, amilyen az eredeti hajszíned. Vagy nem tudom...
2/8 anonim válasza:
Igen, elég igénytelenül fog kinézni így, inkább használj világosító pakolásokat, vagy jó fajta hajradírt. Leszívatni nem kell.
3/8 anonim válasza:
Szerintem a lenövés eléggé igénytelen.
Mond azt, hogy csak ombre :D
4/8 A kérdező kommentje:
Na igen csak én semmilyen festékkel vagy hajradírral nem szeretném már roncsolni a hajam, pont ezért növesztem le hogy egészséges legyen. :S nem tudom mi legyen
2013. aug. 1. 14:33
5/8 anonim válasza:
szerintem szard le h addig h fog kinézni, gondolj arra h utána szép egészséges hajad lesz.
Én most fogok pirosból barnára váltani és én is lefogom növeszteni, elég volt már a hajfestékből!
6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van :)
2013. aug. 2. 11:06
7/8 anonim válasza:
Miért nem vágatod le vmi rovid fazonra? Ha már a hosszú hajat ugy sem tudod kiélvezni, mert nem néz ki jól hiába hosszú, akkor vásasd le, mert lehet hogy van olyan rovid haj, ami jól állna, és jobban néznél ki vele, mint a lenott hajjal, ami valószínu nem is olyan egészséges a festés miatt.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül le lett szivatva és most közép barna vagyok. Rövid haj számomra amúgyis ki van lőve sajnos mert borzasztóan áll.
2013. aug. 29. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!