Miért engedi a vörösre festett hajam a színét?
Figyelt kérdés
Garnier Olia 4.6 mélyvörössel festettem, de folyamatosan engedi a színét, a ruháimat is teljesen beszínezte már, ha elmegyek futni vagy edzeni és megizzadok, akkor is folyik belőle a festék és abba kell hagynom mert mindenhol vörös leszek. Mit tegyek?2013. júl. 29. 08:36
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem nem mostad le rendesen... Hajmosásnál nekem is enged kicsit minden vörös festék, de izzadástól nem.
2/4 anonim válasza:
Color sampon kellene....na meg egy minőségi (pl. majirel) hajfesték.
3/4 anonim válasza:
nem mostad meg rendesen.
Addig mosd, míg már nem lesz vöröses a víz, mikor mosod
4/4 anonim válasza:
mosd át újra,öblítsd ecetes vízzel(elvileg fixálja a festéket),meg válts festéket
nekem a garnier kb2hétig maradt a hajamban,hiába használtam hajszínvédő festéket és balzsamot
nem kell hú de minőségit venni,próbáld ki hogy neked mi marad a hajadban(nekem sokan ajánlották ha habállagú festékeket,hogy az milyen tartós,erre meg 2mosás után pápá volt a színének,az olcsóbb viszont simán benne maradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!