Levágassam a hajam?
Figyelt kérdés
Most mell alá érő hajam van és késztetést érzek arra, hogy levágassam vállig érőre úgy, hogy mindenhol egyforma hosszú és félfrufrus. Nem tudom később megbánnám-e.2013. aug. 25. 14:11
1/3 anonim válasza:
Az enyém is akkora és néha én is ugyan így érzek, de én nem vágatom le mert tudom, hogy megbánnám..
2/3 anonim válasza:
En is ugyanezt ereztem egy eve es en levagtam. te ne vagasd le!!!!!! :)
Nagyon meg fogod banni, ha levagatod:)
Most szerencsere mar visszanott, most novesztem kb. fenekig erore. :)
3/3 anonim válasza:
Nálam is néha van ilyen,hogy "na most levágatom,nem érdekel",aztán a fenéket nem érdekel!:) a hajam a mindenem:) derekamig ér..:) szörnyű néha kezelni,1 óra szinte a hajmosás+ a szárítás.:/:) nyáron a legrosszabb,de én azt mondom,hogy nagyon nőies,általában csak egy kis frissítésre szoktam menni és ennyi!(= Azt tanácsolom,h ne vágasd le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!