Levágassam a hajam? (LENT)
A töredezett részt mindenképpen vágasd le, mert nagyon csúnya, ha valakinek töredezett a haja. Akkor már legyen inkább kicsit rövidebb, de egészséges, szép. :)
Ha szeretnéd rövidre, hát vágasd le. Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak, az a lényeg, hogy Te mit szeretnél. Én már megtanultam ezt a leckét. Volt idő, amikor engem is az érdekelt, hogy mások szerint melyik frizura lenne jobb és úgy hordtam, vágattam a hajam, de nekem nem tetszett, nem éreztem jól magam és ez nagyon rossz dolog. Utána olyanra vágattam a hajam, ami nekem tetszik és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben! :)
Szóval tényleg az a lényeg, hogy Te mit szeretnél!
Mennyire rövidre szeretnéd vágatni a hajad?
Én most növesztem a hajam és nem válnék meg a hátközépig érő hajamtól semmi pénzért, de ha egyszer nagy változtatást szeretnék, akkor tuti valami igazán dögös, rövid fazont választanék.
Például:
[link] - Ez egy kicsit hosszabb már, de szerintem ez is nagyon jó! :)
Szerintem pedig ne vágasd le rövidre, hacsak nincs szögegyenes (nem egyenes, szögegyenes!!) hajad.
12 évesen gondolom még nem nagyon formázod (hajvasaló), a rövid göndör, hullámos, elaludt, stb haj pedig nagyon nem néz ki jól.
Én pont 12 évesen vágattam le, ameddig el nem kezdtem vasalni a hajam (1 év), nagyon bántam, mert nem nézett ki jól.
Egyszerűnek tűnik a rövid haj kezelése, pedig szerintem pont, hogy macerásabb, mint a hosszú hajé.
Gondold meg, de végülis a te döntésed, én csak tanácsot adtam. :)
(persze a töredezett részt azért vágasd le)
szerintem vágj bele, nekem is rövid igaz h sok baj van vele de azért szeretem,
nekem ez nagyon bejön [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!