Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajam? (LENT)

Levágassam a hajam? (LENT)

Figyelt kérdés
Hosszú hátközépig érő sötétbarna hajam van, de eltöredezett a vége, le kéne vágatni, de akkor már rövidre szeretném.Szerintetek levágassam? 12/L

2013. márc. 23. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A töredezett részt mindenképpen vágasd le, mert nagyon csúnya, ha valakinek töredezett a haja. Akkor már legyen inkább kicsit rövidebb, de egészséges, szép. :)

Ha szeretnéd rövidre, hát vágasd le. Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak, az a lényeg, hogy Te mit szeretnél. Én már megtanultam ezt a leckét. Volt idő, amikor engem is az érdekelt, hogy mások szerint melyik frizura lenne jobb és úgy hordtam, vágattam a hajam, de nekem nem tetszett, nem éreztem jól magam és ez nagyon rossz dolog. Utána olyanra vágattam a hajam, ami nekem tetszik és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben! :)

Szóval tényleg az a lényeg, hogy Te mit szeretnél!

2013. márc. 23. 18:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom most mondtad, de nektek milyen haj tetszene?Lécci küldjetek róla linket, képet..
2013. márc. 23. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Mennyire rövidre szeretnéd vágatni a hajad?

Én most növesztem a hajam és nem válnék meg a hátközépig érő hajamtól semmi pénzért, de ha egyszer nagy változtatást szeretnék, akkor tuti valami igazán dögös, rövid fazont választanék.

Például:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] - Ez egy kicsit hosszabb már, de szerintem ez is nagyon jó! :)

2013. márc. 23. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ne vágasd le rövidre, hacsak nincs szögegyenes (nem egyenes, szögegyenes!!) hajad.

12 évesen gondolom még nem nagyon formázod (hajvasaló), a rövid göndör, hullámos, elaludt, stb haj pedig nagyon nem néz ki jól.

Én pont 12 évesen vágattam le, ameddig el nem kezdtem vasalni a hajam (1 év), nagyon bántam, mert nem nézett ki jól.

Egyszerűnek tűnik a rövid haj kezelése, pedig szerintem pont, hogy macerásabb, mint a hosszú hajé.

Gondold meg, de végülis a te döntésed, én csak tanácsot adtam. :)

(persze a töredezett részt azért vágasd le)

2013. márc. 23. 21:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Sszögegyenes hajam van, szoktam vasalni néha, pont azért akarok változtatani, mert csak akkor jó a hajam ha kicsit megtupírozom.. De az meg nagyon károsítja, és délutánra kilógja magát, és úgy néz ki a fejem mint egy kupac..
2013. márc. 24. 12:36
 6/12 A kérdező kommentje:
szerintetek a pixie frizura jó lenne?
2013. márc. 27. 17:50
 7/12 anonim válasza:

szerintem vágj bele, nekem is rövid igaz h sok baj van vele de azért szeretem,

nekem ez nagyon bejön [link]

2013. márc. 28. 08:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Esetleg ezek a hajak? nem lenne túl koravén?

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 28. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Az 1. nem tetszik, de a másik kettő szerintem nagyon jó. Ha az arcformádhoz és a stílusodhoz illik, bátran vállald be! :)
2013. márc. 28. 19:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kezdd azért ennyire röviddel, mert lehet, hogy nagyon megbánnád. Ha ennyire leakarod vágatni, először szerintem akkor is kb vállig érőre, vagy picit rövidebbre, aztán ha tetszik és jól áll a rövid haj, lehet még rövidebbre. :)
2013. márc. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!