Levágassam a hajam eljegyzés előtt?
Január közepén lesz az eljegyzésünk. Most hosszú hajam van. Kb. két hete nézegetek frizurákat a neten, mert le szeretném vágatni a hajam. (eljegyzéstől függetlenül)
A legjobban a fiúsan rövid, hátul jól felnyírt frizurák tetszenek. A barátom szerint jól állna, de szerinte eljegyzés nem kéne levágatni. Anyám szerint pedig vágassam le, mert a rövid haj sokkal kezelhetőbb, praktikusabb és legalább kicsit asszonyosabb leszek tőle. 25 éves vagyok. Már régóta hosszú a hajam és mindenképp le szeretném vágatni.
Ha pedig jól áll, akkor maradok a rövid hajúak táborában. :) Szóval szerintetek eljegyzés előtt, vagy után vágassam?
"A legjobban a fiúsan rövid, hátul jól felnyírt frizurák tetszenek."
Szerintem inkább utána-sőt. Az esküvő után. Igazán szép menyasszonyi hajkölteményeket hosszú hajból lehet csinálni.
"Szerintem inkább utána-sőt. Az esküvő után. Igazán szép menyasszonyi hajkölteményeket hosszú hajból lehet csinálni."
A párom is mondta ezt. Az eskövőt szeptember elejére tervezzünk. Nagyon szeretnék rövid hajat, úgyhogy addig azért nem akarok várni.
nem értem, a frizurának mi köze ehhez, vágasd le, ha le szeretnéd eljegyzéstől függetlenül. Én akkor vágattam le, amikor nagyon hullott szülés után, azóta visszanövesztettem.
Szerintem nem asszonyos a rövid, hacsak nem dauerolt hajad lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!