Befestessem és levágassam a hajam?
Figyelt kérdés
Félek:):) Úgy érzem hogy változásra van szükségem, de nem tudom eldönteni, hogy nem bánnám-e meg az ilyen típusú váltást.... Természetes szőke hajam van, sose volt még festve, és most hosszú, de baromi lassan nő, 3 év alatt lett akkora amekkora most, és egyáltalán nem hosszú annyira...
a színe ilyen:
a hossza is kb ekkora, de nekem legtöbbször nem áll sehogy, és alig van volumene... Le merjem vágatni ilyenre?
?????
Volt már rövid,és akkor mindenki odáig volt vele, hogy mennyire jól áll nekem, de nem tudom....
akkor ilyen volt:
Mit gondoltok??
2012. aug. 27. 21:40
1/4 A kérdező kommentje:
ja és kb olyan színűre festetném, ha befestetem mint a képen, amin a haj van, amin gondolkodom...
2012. aug. 27. 21:41
2/4 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, csak a link nem! :D
3/4 A kérdező kommentje:
nekem az összes bejön:S
2012. aug. 27. 21:52
4/4 A kérdező kommentje:
2012. aug. 27. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!