Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajam eljegyzés...

Levágassam a hajam eljegyzés előtt?

Figyelt kérdés

Január közepén lesz az eljegyzésünk. Most hosszú hajam van. Kb. két hete nézegetek frizurákat a neten, mert le szeretném vágatni a hajam. (eljegyzéstől függetlenül)

A legjobban a fiúsan rövid, hátul jól felnyírt frizurák tetszenek. A barátom szerint jól állna, de szerinte eljegyzés nem kéne levágatni. Anyám szerint pedig vágassam le, mert a rövid haj sokkal kezelhetőbb, praktikusabb és legalább kicsit asszonyosabb leszek tőle. 25 éves vagyok. Már régóta hosszú a hajam és mindenképp le szeretném vágatni.

Ha pedig jól áll, akkor maradok a rövid hajúak táborában. :) Szóval szerintetek eljegyzés előtt, vagy után vágassam?

2012. dec. 28. 15:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szerintem vágasd le, de ne olyan rövidre, és esküvő után majd bevadulsz.. de rövid hajból is lehet csodaszép esküvői frizurát varázsolni.. :) persze nem vagyok tisztában az arcformáddal, meg hogy mennyire hosszúa hajad..

de pl. [link]

2012. dec. 28. 16:45
 12/27 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=egwvAyIeh-g

valami ilyesmi hajat szeretnék.

2012. dec. 28. 17:18
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Mint valami leszbikus. :O
2012. dec. 28. 17:25
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Na ez ocsmányul néz ki. Semmi nőies nincs benne. Nem tudom miért jó ez... úgy 50 körüli nőknél elmegy, akik nagyon elfoglaltak, meg nyugdíjasoknál... de 25 évesen?
2012. dec. 28. 17:38
 15/27 anonim ***** válasza:

szerintem ne vágasd le.

Amúgy miért kell feneket keríteni az eljegyzésnek? mégse egy esküvő ahol 5000 kép lesz

2012. dec. 28. 18:05
 16/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az esküvő után vágassd le, mert ha még előtte megejted, a pasid tuti nem vesz el...
2012. dec. 28. 18:44
 17/27 anonim válasza:

Sztem akkor se olyan rövidre vágasd! Van annál szebb is ami illene.

Esküvőre meg a hosszú hajból ilyet is lehetne csinálni:

[link]

Utána meg ez is nőies lehetne:

[link]

2012. dec. 28. 23:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj... de ez nagyon csúnya!

Alapból nem tetszik mikor ilyen rövidre vágatják a hajukat de ha ez a vágyad ennél sokkal szebbek is vannak.

2012. dec. 29. 02:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az a frizura, ami nekem nem tetszek. Jól gondold meg! Milyen hosszú most a hajad? Meddig ér?
2012. dec. 29. 11:57
 20/27 A kérdező kommentje:

most félhosszú a hajam. ismerek pár embert akinek ez tetszik. itt meg szinte csak olyanok írnak akinek nem. :) ez van... még jó hogy nem vagyunk egyformák!

amúgy gondoltam arra is, hogy fokozatosan rövidebbre vágatom, de ahhoz meg nincs kedvem, hogy állandóan fodrászhoz járjak.

2012. dec. 29. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!