Levágassam a hajam eljegyzés előtt?
Január közepén lesz az eljegyzésünk. Most hosszú hajam van. Kb. két hete nézegetek frizurákat a neten, mert le szeretném vágatni a hajam. (eljegyzéstől függetlenül)
A legjobban a fiúsan rövid, hátul jól felnyírt frizurák tetszenek. A barátom szerint jól állna, de szerinte eljegyzés nem kéne levágatni. Anyám szerint pedig vágassam le, mert a rövid haj sokkal kezelhetőbb, praktikusabb és legalább kicsit asszonyosabb leszek tőle. 25 éves vagyok. Már régóta hosszú a hajam és mindenképp le szeretném vágatni.
Ha pedig jól áll, akkor maradok a rövid hajúak táborában. :) Szóval szerintetek eljegyzés előtt, vagy után vágassam?
Szerintem vágasd le, de ne olyan rövidre, és esküvő után majd bevadulsz.. de rövid hajból is lehet csodaszép esküvői frizurát varázsolni.. :) persze nem vagyok tisztában az arcformáddal, meg hogy mennyire hosszúa hajad..
de pl. [link]
http://www.youtube.com/watch?v=egwvAyIeh-g
valami ilyesmi hajat szeretnék.
szerintem ne vágasd le.
Amúgy miért kell feneket keríteni az eljegyzésnek? mégse egy esküvő ahol 5000 kép lesz
Ne haragudj... de ez nagyon csúnya!
Alapból nem tetszik mikor ilyen rövidre vágatják a hajukat de ha ez a vágyad ennél sokkal szebbek is vannak.
most félhosszú a hajam. ismerek pár embert akinek ez tetszik. itt meg szinte csak olyanok írnak akinek nem. :) ez van... még jó hogy nem vagyunk egyformák!
amúgy gondoltam arra is, hogy fokozatosan rövidebbre vágatom, de ahhoz meg nincs kedvem, hogy állandóan fodrászhoz járjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!