Mit kezdjek a hajammal? Levágassam? (lent! )
Én az ex-daueremből indulok ki: ott úgy kellett, hogy csak hajmosás közben fésülhettem meg ritkafogú fésűvel jó sok hajbalzsammal megspékelve, egyébként csak az ujjaimat használtam.
Szerintem ne nagyon fésülgesd, mert olyan lesz, mint a seprűfej.
Hát gondold végig, hogy a hajad van érted, vagy te a hajadért. :D
Szép a hosszú haj, de ha megkeseríti az életedet, és nem is tudsz vele bánni... akkor minek? :D
Én úgy látom, tényleg tele van a hócipőd vele, szerintem lehet eljött a búcsú ideje. :D Ne radikálisan rövidre vágasd talán, meg egy jó fodrészt keress, aki nem valami borzalmat varázsol a fejedre.
Nem egy örökre szóló változás, én is levágattam anno a hosszú hajam vállig, egy kicsit bánkódtam miatta, de sokkal jobb volt, kezelhetőbb, és jól is állt. Aztán meguntam, és visszanövesztettem megint, na puff. :)
Amúgy próbáld esetleg diffúzorral szárítani, fésülgetni meg elég hajmosáskor, a kettő között tényleg ne nagyon erőltesd, mert szétszedi a hullámokat, és idiótán tud kinézni. :) Reggel elég csak a töveket kifésülni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!