Levágassam a hosszu hajam rovidre?
nem éri meg én megbántam hidd el utána meg minden sz*rt a hajadra tennél h visszanöveszthessed úgyis a fiúk meg finnyások aztán sírnál h azért nem kellesz nekik mert pl bubi hajad van
Jó az úgy mag kis frissítést vágsz nem kell azt p*csádig növeszteni elég ha a lapockád alatt van egy 6 centivel de ahogy neked jólesik én megszenvedtem ...
na meg én 9 éve úszok már 3éve csak gyógy úszás de előtte 7 évig úsztam rendesen és a hajam a lapockám aljáig ért szerintem elég ha addig vágod könyneb kezelni én is addigérő hajjal úsztam évekig majd aztán lenyírtam nem éri meg hidd el
Jobb ha a lapocka alá egy kicsivel érőt vágatsz elég az na meg még be is lehet fogni ;)
Én nagyon megbántam, hogy levágattam. Volt egy hülye időszkaom, mikor nagyon meghíztam, és már tuatalatt nem tudtam, hogy mit váltztassak magamon, hogy jó legyen, ezért előbb levágattam, majd befestettem a hajam. Aztán, hidegzuhanyként ért, mikor rádöbbentem, hogy nem a frizurámmal, hanem a súlyommal van a baj, és nem elég, hogy felkúszott 10 kiló, a hosszú szőke hajamból, rövid fekete lett...
Szerencsére azóta lefogytam, a hajam is újra szőke, de nem nőtt meg csak vállig, bármit megadnék, hogy újra derékig érő legyen...
van ami a szemnek szép szerintem a lapockáig érő a legszebb
nekem most vállig ér :D de visszanövesztem a lapockám aljáig ha addig élek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!