Szerintetek levágassam a hajam?
Most vállig érő frufrus barnás szőke hajam van, de szeretnék újítani. Valami ilyesmire gondoltam (szerintem jól állna): [link]
Mit gondoltok???
Hány éves vagy? 50 év alatt nem nagyon ajánlanám az elsőt, a második már jobban néz ki. Ha akarod vágasd le,beszélj a fodrásszal,hogy ő mit gondol,hogy állna.
Illetve van ez a weboldal: [link]
Ide regisztrálsz, feltöltesz egy képet az arcodról és ingyen kipróbálhatsz jó sok frizurát/sminket/hajszínt,könnyű kezelni meg minden,max az elején kicsit macerás beállítgatni a dolgokat,de nem nehéz.
Huuu, tipikus 50 felettiekre jellemző hajviselet. Nem ajánlom. Volt ilyesmi haja egy évfolyamtársamnak, még anyám is elborzadt, mikor látott róla fényképet. :D
Gondolom jócskán nem vagy még középkorú, inkább valami fiatalos fazont vágass.
Szerintem mindkettő borzalmas. :|
És nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha 50 alatt, akkor minimum kinéznél azzal a 2 hajjal 70-nek...
Ezekhez mit szólsz? Vagy inkább a "nagyon" rövidnél maradnál? A Victoria Beckham.es (2.) szerintem kifejezetten jó, tetszenek az ilyen hajak. :) Hátul le van vágva mondjuk a nyakadig, utána elöl minél inkább hosszabbodik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!