Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » S. O. S sok pattanásom van és...

S. O. S sok pattanásom van és sehogy sem múllik el, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam, a mézet, a fahéjat, élesztőt, kecsketej szappant, AVON-os krémeket, de nem történik semmi, csak még több lesz, léci segítsetek

2013. aug. 25. 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:

A pattanások oka belül van leginkább. Egészségtelen étkezés, cukros üdítők, betegség, hormon gondok, gyulladás, rossz fogak, stb, sokminden okozhatja. Persze fontos a külső ápolás is, de jól meg kell válogatni mit használsz, pl az Avon meg hasonlók nem egy jó választás. Természetes szereket használj. Arctisztításhoz mondjuk valamilyen bio szappan, pattanásokra jó a méz. De magában ezek semmit nem érnek. Mert ugye a belső dolgok okozzák a gondot, azt kell helyretenni. Ja meg nem árt figyelni olyasmikre hogy nap közbe ne fogdosd az arcod, ne vakarászd, gyakran moss kezet szappannal.

Ha meg nagyon sok gyulladt pattanásod van akkor bőrgyógyászhoz menj mindenképp.

2013. aug. 25. 01:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Tesómnak a teafaolajos szappan vált be.
2013. aug. 25. 02:24
 3/7 anonim válasza:
Szia!Figyelj oda a táplálkozásodra.A bőrön megjelenő dolgoknak általában belső okai vannak, azokat kell megszüntetni.A külső kezeléseknél kerüld a kőolajszármazékokat, mesterséges anyagokat tartalmazó krémeket.Menj orvoshoz, kozmetikushoz.
2013. aug. 25. 11:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Már lassan 3 éve ilyen az arcom, még megpróbálom a teafaolajos szappan, ha az sem vállik be muszáj lesz elmennem a kozmetikushoz, hátha jobb lesz. Ja és elfelejtettem 18 éves fiú vagyok
2013. aug. 25. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Nálunk sehol sem kapni teafaolajos szappant, és mostmár az a legnagyobb problémám, hogy a legtöbb pattanás szemmel láthatőlag nagyon durván az arcom bal felén van!
2013. szept. 1. 01:06
 6/7 anonim válasza:
[link] innen tudsz rendelni és szerintem nem drága nagyon nekem otthon a teafaolajos a tündérkertes és az ében arctisztító szappanom van és nekem már kezd elmúlani de még csak most rendeltem és úgy 2 napja használom.
2013. szept. 1. 21:29
 7/7 anonim válasza:
sudokrém
2014. jan. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!