Mandula műtétem utáni három hetekben egy pattanásom sem volt. Miért?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár évben (22 éves vagyok) erősebben pattanásos lett az arcom. Nem egybefüggő gyulladtan pattanásos, hanem hetente megjelenő nagyobb "gülük" vagy kisebb pattanások, főleg az orr környékén. Bőrgyógyászom javaslatára kivetettem a mandulám, amely gócos is volt. A műtétet követő 3-4 hétben egyetlen pattanásom sem jött és azon gondolkozom miért... Lehet, hogy az alkohol mellőzése miatt (hetente fogyasztottam), sósat, fűszereset, csípőset nem ehettem. Persze kevesebbet is ettem, viszont nem hiszem, hogy egészségesebben étkeztem volna, mert gyümölcsöt vagy zöldséget is alig fogyaszthattam. Emellett az arcmosást is hanyagoltam ez idő alatt, de nem is sportoltam semmit, csak ültem vagy feküdtem itthon. Nem tudom, hogy mi lehet az a tényező, ami szerepet játszott volna. Tippek?2013. júl. 1. 19:20
1/3 anonim válasza:
És azota megint van?
Amugy igen, az izzadtságtól is lehetett, az alkoholtol plane. A sos etelektol esetleg..
De a szmog is lehet a hibas. Ha mewg azota nincs, akkor lehet, h a mandulad miatt volt korabban.
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta sajnos megint jelentkezett a probléma. Voltam ismét bőrgyógyásznál, ő gyógyszert javasolt, de az rengeteg mellékhatással jár (száj, szem, bőr-szárazság, napérzékenység, kéthavonta kell vérvizsgálat, nehogy valami májbetegseget okozzon, és egyéb finomságok...) Ezért próbálok valami alternatív megoldást találni.
2013. júl. 1. 21:08
3/3 anonim válasza:
Probalj fogamzasgatlot akkor. (Az elso vagyok) Vannak olyan keszitmenyek, amelyek nemhogy rendben tartjak a ciklusod, hanem a borodnek is jo. Regebben a Diane 35 volt ez, ma mar tuti vannak korszerubbek. (es mellesleg, ha van baratod, kenyelmes is..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!