Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha sok vizet iszom (min.2...

Ha sok vizet iszom (min.2 liter) és több gyümölcsöt meg zöldséget eszem, akkor kevesebb pattanásom lesz tőle?

Figyelt kérdés
Már sok minden krémet és vackot kipróbáltam, de a homlokomról valahogy sosem, semmi nem tűnteit el a pattanásokat, szóval arra gondoltam, végső esetre meg kéne próbálnom egy kicsikét egészségesebben élni, csak azon gondolkodom, hogy ez mellesleg fog valamit javítani a dolgon?

2013. jún. 16. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

igen,szebb lesz a bőröd

sokat számít a folyadék és az egészséges életmód

amúgy hetente 1-2alkalommal egyél egy kis élesztőt,szép lesz tőle a bőröd,a körmöd erősebb és még a hajadnak is jót tesz

2013. jún. 16. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen!sokkal szebb lesz a bőröd,a szénhidrát,édességet pattanást okoznak,tapasztalatból mondom,de ami nagyon sokat segítene,ha elmennél kozmetikushoz is,sokkal szebb lenne a bőröd utána:)
2013. jún. 16. 16:12
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

2. kommentelő: Igen, már van időpontom kozmetikushoz, jövőhéten megyek :) Köszi a választ :)

2013. jún. 16. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ezt betartom, és mégis pattanásos vagyok, nem befolyásolja mit eszek. Egyébként a pattanások nagy részét hormonok okozzák, főleg tinikorban, de elhúzódhat akár 26-28 éves korig is. A hormonokat meg nem igazán tudod az étkezéssel befolyásolni. Akkor befolyásolhatják az ételek a pattanásosságot, ha érzékeny vagy allergiás vagy rájuk.
2013. jún. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!