Ha sok vizet iszom (min.2 liter) és több gyümölcsöt meg zöldséget eszem, akkor kevesebb pattanásom lesz tőle?
Figyelt kérdés
Már sok minden krémet és vackot kipróbáltam, de a homlokomról valahogy sosem, semmi nem tűnteit el a pattanásokat, szóval arra gondoltam, végső esetre meg kéne próbálnom egy kicsikét egészségesebben élni, csak azon gondolkodom, hogy ez mellesleg fog valamit javítani a dolgon?2013. jún. 16. 15:56
1/4 anonim válasza:
igen,szebb lesz a bőröd
sokat számít a folyadék és az egészséges életmód
amúgy hetente 1-2alkalommal egyél egy kis élesztőt,szép lesz tőle a bőröd,a körmöd erősebb és még a hajadnak is jót tesz
2/4 anonim válasza:
Igen!sokkal szebb lesz a bőröd,a szénhidrát,édességet pattanást okoznak,tapasztalatból mondom,de ami nagyon sokat segítene,ha elmennél kozmetikushoz is,sokkal szebb lenne a bőröd utána:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2. kommentelő: Igen, már van időpontom kozmetikushoz, jövőhéten megyek :) Köszi a választ :)
2013. jún. 16. 16:32
4/4 anonim válasza:
Én ezt betartom, és mégis pattanásos vagyok, nem befolyásolja mit eszek. Egyébként a pattanások nagy részét hormonok okozzák, főleg tinikorban, de elhúzódhat akár 26-28 éves korig is. A hormonokat meg nem igazán tudod az étkezéssel befolyásolni. Akkor befolyásolhatják az ételek a pattanásosságot, ha érzékeny vagy allergiás vagy rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!