Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy pár pattanásom és...

Van egy pár pattanásom és szeretném h ne legyen mi erre a megoldás? Hol lehet venni és mennyiért erre krémet vagy valamit? Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés

2013. aug. 18. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
drogériába, nem tudom mennyiért, meg kell nézni az árat.
2013. aug. 18. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Én himalája sószappant használok az arcomra,és tökéletesen használ.Drogériákban lehet kapni.:)
2013. aug. 18. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 18. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem a teafa olaj vált be rossman 900ft :)
2013. aug. 19. 02:24
 5/7 anonim válasza:
Keverj ossze olívaolajat tengerisoval. 1 hetig minden nap borradirozz vele, majd egyre ritkabban :)
2013. aug. 19. 03:19
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem az idő jött be, 14-15 éves koromig nagyon csunya gyulladt nagy pattik voltak főleg az arcomon, sok el is fertőződőtt akkor a fél arcom vörös színekben pompázott.

teafa olaj kicsit enyhítette, de semmlyen kence fice nem segített, se tonik, se hámlasztó, most vagyok 17 éves és nem figyelek oda hogy tisztítsam az arcom csak fürdésnél mosom meg tusfürdővel, és nagyon ritka már hogy kijön egy kis patti..

2013. aug. 19. 03:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek mindenképp kipróbálom mindkét ötletet! :)
2013. aug. 19. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!