Mit csináljak ha sok a pattanásom?
Figyelt kérdés
Észre vettem pl hba szotyitol sokkal több pattanásom lesz így már nem eszek de még reggelente mindig van.. Tudnátok tanácsokat adni h mivel tudnám ezt megelőzni? Vagy vannak olyan gyógyszerek vagy nem tudom én mik amik pl gyógyszertárban kaphatóak recept nélkül?2013. aug. 13. 09:13
1/6 A kérdező kommentje:
16/f
2013. aug. 13. 09:13
2/6 anonim válasza:
Akneroxid, kb. 2000 ft. a gyógyszertárban és jó!
3/6 anonim válasza:
A zsiros magvakat mindenkepp keruld el (pl szotyi, mogyoro stb), esetenkent elmegy egy kicsi, de ne edd oket rendszeresen. Nekem kb fel eve igy 18 evesen jott ki rengeteg pattanasom ugy, hogy soha nem volt azelott tobb mint2, rengeteget kinlodtam vele es masfel hete talaltam meg a gyogyirt ra: kamilla tea. Mar feleannyira sem csunya az arcom mint volt. Ha annyira nem rossz a helyzetet ajanlom estenkent meginni egy cseszevel illetve meg is moshatod vele az arcod. Annyi az egsz hogy ez nem 1-2 napos folyamat, minimum 1 de lehet 2 is kell, hogy komoly valtozas tortenjen.
4/6 anonim válasza:
*minimum 1 de lehet 2 het is kell
5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen!! Nekem is eddig egy se volt, most már pár hete reggelente egyre több lett, aztán volt amikor kevesebb. Mikor még kicsi annyira nem is zavar, mert hamar elmúlik, de mikor már nagy és fáj is azt utálom..
2013. aug. 13. 14:23
6/6 A kérdező kommentje:
Utána néztem ennek a akneroxid-nak és olvastam pár kommentelőt akik azt írták h nekik bepirosodott a bőrük,ez mindenkivel megesik?
2013. aug. 13. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!