A hajamat mindig vasalom, mert anélkül elég hullámos amit gyűlölök, de a vasalástól elégé tönre tetem a hajam, mit csináljak hogy ne rosszabogyon a helyzet?
Elég száraz és töredezett lett a hajam,most voltam fodrásznál aki vágott a végéből de ugyan olyan maradt :(
nagyon szeretném megnöveszteni a könyökömig a hajamat de még csak vállam alá ér.Viszont ha nem egéséges és így töredezik akkor nem fog sikerülni :(
mit csináljak hogy sikerüljön?Eszméletlenül szeretném hogy megnőljön,de a vasalást nem nélkülönözhetem!
Használok gliss kurt bár sok javulást nem vettem észre tőlle!
Amugy meg a hajvasalomat fodrásztól vettük 15 000-ért szóval nem olyan gagyi meg van benne ilyen piros világitás mikor össze csukom hogy ne nagyon égesen,de szerintem ez a fény csak látszat mert nagyon elvan töredezve!
nem tudom mit csináljak ,de nagyon zavar:( mert iszonyat haj mániás vagyok,forász szeretnék lenni és mindig mindenkinek a haját nézem meg elösször és mindig azzal vagyok elfoglalva hogy-hogy áll a hajam,és tudom hogy a vasalás nem tesz jót neki de ha nem vasalom ki akkor nem tetszik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!