Zéró. kérdése:
Milyen tusfűrdőt használtok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 14:26
11/13 anonim válasza:
Első válaszoló!A Caola nyári zápor tusfürdője narancssárga flakonban volt?Mert,ha igen én azt nagyon szerettem.Kellemes emlékek fűződnek hozzá. :-)
12/13 anonim válasza:
Első vagyok; nem, zöldeskékben volt.
13/13 anonim válasza:
Nekem most a kedvenceim az Yves Rocher Jardins du monde tusfürdői, imádom az illatukat, főleg a tiszta gyümölcsillatúakat, a grapefruitost, a narancsost, a limeost, a gránátalmást, de télen a kávés és a mandulás is nagyon kellemes. Egyetlen bajuk, hogy kicsit drágák, így amikor kímélni akarom a pénztárcámat, akkor Balea tusfürdőt veszek szintén valamilyen gyümölcsös illatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!