Ti átlagosan hány percig zuhanyoztok, és mennyi tusfürdőt használtok, és milyen vízzel (meleg, hideg, langyos)?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 13:11
1/9 anonim válasza:
szinte forróvízben zuhanyzok közel 1 órán át kb egy maréknyi tusfürdőt használok. hajat meleg vízben mosok nyáron kéz meleg vízben.
hideg vizet még nyáron sem szeretem
és te kérdező?
2/9 anonim válasza:
Szerintem átlagban 15 percet zuhanyozok naponta. Nyáron langyos, inkább hidegebb vízzel, télen szinte forróval. Konkrétan nem tudom mennyi tusfürdőt használok, egy flakon úgy 2-3 hétig szokott elég lenni.
3/9 anonim válasza:
Langyos vizzel kb 10 percig tusfürdő szappan ilyesmi nélkül. És előtte mivel most nyár van áztatom magam a strandon fél napokat de min2-3 órát utána jön a tusi. Szappant meg ilyen kemikáliákat nem használok már kb 1 éve elöször csak próbából most meg már rájóttem hogy semmi szüksg rájuk anélkül is tiszta leszek. És az ekcémám is eltünt. Néha dörzyivel tusolok az leszedi az elhalt sejteket is
4/9 anonim válasza:
Én a zuhanyzást mindig összekötöm a hajmosással. Hajmosást a csap fölött végzem, bebalzsamozom, majd úgy ugrok be a zuhany alá, addig hat a balzsam. 15 percig zuhanyzom általában. Meleg vizet és egy kis diónyi mennyiségű tusfürdőt használok. Zuhanyzás végén a hajamról a balzsamot langyosabbnál egy kicsit hidegebb vízzel mosom le, tehát nem jéghideggel és ilyenkor át szoktam zuhanyozni vele az egész testemet is.
5/9 anonim válasza:
Olyan 20 percnek tippelném, hajmosással 30nak. Kb. egy maréknyi tusfürdőt én is, és viszonylag meleg vízzel zuhanyzok, de hajat mosni langyossal szeretek.
6/9 anonim válasza:
Kb. 1 perc, amíg bevizezem magam, nyomok egy kis tusfürdőt a tenyerem közepére, megmosakszom, és nyáron 3-5 perc, amíg lemosom hideg/langyos vízzel, télen kicsit tovább áztatom magam, amíg át nem melegszem 5-8 perc max., akkor meleg vízzel. Nem szeretek fürdeni, és tényleg kész vagyok 6 perc alatt vele.
22/L
7/9 anonim válasza:
kb 5 perc, de annyi se inkább, hajmosás is 10 perc.
Langyos és meleg vízzel szeretek,de a koleszban csak hideg van szal nincs válogatás :D
8/9 A kérdező kommentje:
Első,én sem szeretem a hideg vizet még nyáron sem.
2013. aug. 18. 16:23
9/9 anonim válasza:
Edzés után langyos vízzel, egyébként meleggel (télen-nyáron), tusfürdőt meg maréknyit kb.:) 5-7 percig zuhanyzok körülbelül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!