20-25 éves lányok! Ti milyen tusfürdőt, parfümöt, testápolót és sampont használtok?
Tusfürdő:általában Rosmannos saját márkásat szoktam, de lehet átszokok a DM-esre, mert most azt vettem, és tartósabb az illata
Parfüm: Moschino- Funny, Mexx- Fly High
Testápoló: amit ajándékba kapok karácsonyra, ilyesmi :)
Sampon: Sunfleur 5 gyógynövényes samponja- helyretette a korpámat, amit még a Neutrogena sem tudott
Balzsam: Wella Pro Series Repair balzsam- a fodrászom ajánlotta, és nagyon szép selymes, és fényes a hajam tőle
Tusfürdő: legtöbbször Balea vagy Palmolive, de mostanában használtam Dove-ot, Niveát, Playboyt, ami épp akciós, vagy amit kapok.
Parfüm: mindig másikat veszek, most vannak az Avontól a Pur Blanca, Little Black Dress, Rare Pearls, és B.U. Hippy Soul. Nem vagyok egy parfümmániás. Legközelebb majd az Avon City Rusht vagy az Oriflame Grace-t szeretném. A virágos, kicsit keleties illatokat szeretem leginkább.
Testápoló: ezt is mindig váltogatom. Eddig a Garnier Intensive 7 Dayst szerettem legjobban. Jelenleg Fa Sportot (ezt utálom, de azért elhasználom), és Nivea Angel Start használok (ez tök jó).
Sampon: fenék alá érő hajam van, ezért olyan samponokat használok, amik nem szárítják ki. A sárga Dulgon kids a kedvencem. Minden 3-4. mosáskor valami átlag samponnal mosom meg, most a Nivea Diamond Gloss van. A sampon egyébként annyira nekem nem fontos, hogy milyen, mint a balzsam, spray, szérumok.
23/L
Tusfürdő: Dove/Nivea mindig
Testápoló: jelenleg Neutrogena, de rendszeresen használok pl. Dove és Garnier testápolókat is.
Sampon: ez az a kategória, amiből mindig mással kísérletezek: Dove, Gliss Kur, Garnier, Avon, amiket az utóbbi 1 évben használtam.
Parfüm:Puma, Mexx
25L
Tusfürdőt nem használok, érzékeny a bőröm hozzá. Helyette teafás szappanom van.
Parfümből amit épp kapok, most Essence Girls Night Out van. Magamnak nem veszek ilyesmit.
Testápoló: Eveline kecsketejes.
Sampon: Balea koffeines.
tusfürdő: mostanában DM-ből balea
parfüm: nem szoktam
testápoló: baba
sampon: schauma
Tusfürdő: Baba
Parfüm: Bruno Banani made for women, Far Away, Little Red Dress
Testápolót nem használok.
Sampon: Baba
25N
Tusfürdő: rózsaszín Adidas
parfüm: Christina Aguilera parfümje
testápoló:Avonos holt tengeri ásványos, ez a kedvenc, szerintem tökéletes
sampon: Gliss kur
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!