Testápolót minden nap kell/lehet használni? Ti milyen gyakran használtok? Minden nap?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 13:42
1/5 anonim válasza:
Ha annyira száraz a bőröd, akkor minden nap kell(ene) használni!
Egyébként szerintem nem lesz tőles semmi baja a bőrödnek, ha mindennap leápolod.
2/5 anonim válasza:
minden nap használom,és én kézre naponta többször is
3/5 anonim válasza:
Ahogy a bőröd igényli. Én sokáig nem használtam egyáltalán, akkor sem volt különösebb baja a bőrömnek, szerencsére nem nagyon száraz. De azért szerintem jól jön neki a testápoló. Télen általában naponta használok testápolót, de van, hogy 1-2 nap kimarad. Nyáron ha nagyon meleg van szinte egyáltalán nem kenem magam, max. borotválás után, heti 1-2x.
4/5 anonim válasza:
Amikor szükséged van rá akkor kell használni. Nekem nem száraz a bőröm, időnként borotválástól kiszárad a lábam, akkor azt bekenem, de ennyi. Akinek száraz a bőre az kenje minden nap.
5/5 anonim válasza:
Én minden fürdés után használom,igy még a közérzetem is sokkal jobb. Egyébként a nevében is benne van,hogy testápoló, nem csak ápol, de üde és friss lesz a bőröd tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!