Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, ti mit csináltok,...

Lányok, ti mit csináltok, hogy szép legyen a bőrötök?

Figyelt kérdés

Nekem valahogy sose sikerül, mindig tele van az egész arcom, de még a hátam, vállam is pattanásokkal...már egy csomó terméket kipróbáltam, de nagyon érzékeny a bőröm és eddig nem volt egy olyan se, ami egyáltalán használt is volna, vagy ne lett volna tőle még rosszabb..

Más lányok hogy csinálják a sminken kívül, hogy olyan szép a bőrük?

Előre is köszi a válaszokat

15l

2013. aug. 6. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, h milyen a bőröd. Száraz, vagy zsíros, a legjobb, ha elmész kozmetikushoz, aki szépen megnéz, ha olyan a helyzet, kigőzöl, aztán kinyomkod, szóval csinál egy nagy kezelést és ha megkéred biztos tanácsol rám vmi krémet, esetleg akár gyógyszert is bár az elég drasztikus. Szóval csak bátran menj el egy kozmetikushoz vagy akár bőrgyógyászhoz. :)

Üdv!

2013. aug. 6. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
*rám=rá
2013. aug. 6. 16:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 6. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Érzékeny bőrre kamillás és aloe verás esetleg rózsakivonatos termékeket használj.Egy termékcsaládból válassz.Heti 1-szer radírozz és pakolás is sokat javít.
2013. aug. 7. 06:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 7. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!