Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ötleteket? (haj probléma)

Ötleteket? (haj probléma)

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő: Általában vasalom a hajam. Most egész nyáron szinte nem is vasaltam. De pl télen vagy ősszel amikor ilyen párás volt az idő a vasalás pár perc szabadban töltött idő után begöndörödött. Am most elhatároztam ,hogy lényegesen kevesebbet fogom vasalni de ha kivasalom mégis azt akarom ,hogy úgy maradjon.

Szóval... tudna valaki ajánlani egy hővédő valamit illetve hajlakkot vagy valami olyan terméket amivel a vasalás tartós marad?

Nagyon idegesített ,hogy hiába kínlódtam vele seténként hajmosás után . A hővédőt azt gondolo nem kell magyarázni miért akarom.

Lehetőleg valami olyasmi hajlakkra és hővédőre gondoltam ami nem marha drága és dm-ben vagy Rossmann-ban lehet kapni.

Előre is köszi :)

2013. aug. 5. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:

miért esténként vasalod?

gondolom napközben akarsz egyenes hajat

kelj fel korábban vasald ki,elég lesz rá a sima hajlakk

2013. aug. 5. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen... reggelenként is ki szoktam vasalni. De nem marad úgy!!! :) És milyen hajlakkot ajánlanál.. Valami név vagy márka....
2013. aug. 5. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

és nem parázol hogy eltöredezik a hajad?:O

amúgy nekem a taft jól tartja(ultra strong)

2013. aug. 5. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Odafigyelek... de most nyáron ezért se vasaltam ,hogy egy kicsit regenerálódjon + megtetszett a göndör.

De pont ezért ,hogy ne nagyon töredezzen ezért kéne egy jó hővédő meg egy jó hajlakk. :)

2013. aug. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!