Mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
A homlokomon már hónapok óta vannak ilyen pattanások. De nem olyanok, hogy kinyomható, meg nem is az a gyulladt, hanem ilyen dudorok. Hogy is mondjam, úgy néz ki, mintha kisebb ilyen kidomborodó pöttyök lennének a homlokomon. Próbáltam már több krémet. Házilag is kutyultam már sok mindent, de nem sokat segített. A probléma az az, hogy amúgy önmagában annyira nem látszik (tehát nem piroslik meg hasonlók) viszont hogyha mondjuk rávetül a fény, akkor nagyon látszik, hogy egyáltalán nem sima az arcbőröm, hanem kidudorodik egy csomó pötty rajta.2013. júl. 18. 18:02
1/4 anonim válasza:
menj el bőrgyógyászhoz, ő tud adni rá jó krémeket :) nekem is azután lett szebb az arcom :)
2/4 A kérdező kommentje:
Voltam, a bőrgyógyász differin gélt írt fel, de azt olvastam, hogy az is inkább a gyulladt pattanásokra jó, meg ilyesmikre, és nem igazán tudom, hogy megéri-e azt megvenni.
2013. júl. 18. 18:08
3/4 anonim válasza:
Én tudom mire gondolsz mert nekem is van csak sajnos az arcom két oldalán. Ezek ilyen zárt miteszerek és inkább fényben látszódnak. Erre a krém semmit nem használ. Bőrdokihoz ne menj vissza többet mert "nem ért hozzá" leráz egy kenőccsel vagy egy hormontartalmú gyógyszerrel. Ezzel kozmihoz kell járni rendszeresen . Sajnos ez van én is hasonló cipőben járok
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Jövőhéten elmegyek kozmetikusomhoz, hátha ő többet tud akkor majd nekem segíteni, mint a bőrgyógyász. Az konkrétan meg sem hallgatta a problémámat, még csak nem is hagyta, hogy befejezzem a mondandómat, hanem elküldött azzal, hogy: "Adjunk neki differint jó lesz az neki" Kb 2 percet voltam a bőrgyógyásznál, abból 1 perc azzal ment el, hogy lecseszett engem, hogy ilyen problémával miért megyek el oda. (Gondolkodtam, hogy milyen más bőrproblémával mehetnék el akkor bőrgyógyászhoz, ha ezzel nem?)
2013. júl. 18. 21:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!