Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tippetek van balayage...

Milyen tippetek van balayage gyors lenövesztésére?

Figyelt kérdés

Le akarom növeszteni, ősszel voltam utoljára fodrásznál.

Nem tetszik a szőke a hajamon már - mondhatni meguntam, szeretném befesteni más színre, ha lenőtt.

Most azért nem akarom, mert elég nagy sokk érte a hajam az utolsó szőkítésnél, és a másik: minden festéket ledobna a francba, és lehetne barna-szőke + más színű foltos hajam….

Van valami tippetek?

ma 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Levágod rövidebbre, akkor eredeti színben nö utána.

Vagy elmégy egy jó fodrászhoz és egy színre festteted. (A fodrásznál jóval kisebb sokk éri a hajat és a fodrászt ért ahhoz, hogy egyszínü legyen, ne foltos.)

ma 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A hajnövekedés gyorsaságát a te személyes genetikád határozza meg. Vitaminok, novezsto samponok stb uj szalakat novesztenek (babahajakat) de nem no le a tobbi gyorsabban.

Vagy egysegesre festeted vagy vársz. Nekem márciusban volt balayageom és novemberben vágattam picit rovidebbre mint szoktam. Most a végelen látszik, amúgy egyszinu. Szerintem olyan május tájban már a következo vagasnal teljesen le fog jönni

ma 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!