Miért jön ki első hajmosásnál a festék a hajamból?
Fodrász vagyok többek között.
Igen, az első, amit már kérdeztek, hogy mivel mosol haját.
Második. Hányas a kiindulási alapod? A természetes hajszíned. És ezt hányasra szeretnéd? Ha nem tudod a fodrász színskálát, akkor Google.
Nem értem, hogy ha mindig barnából szeretnél balayage szőkét, ezt hogy kell elképzelni. Levagatod a szőkét egy idő után, és szinte elölről kezdődik a folyamat?
Azt tudnod kell, hogy mindenkinek teljen más az alaphajszíne, a haja minősége, a haja állapota, és a haján végzett folyamatok mennyisége, milyensége.
Tehát hogy Mancikának elérik a platinaszőkét az edzőteremben, az egyaltalán nem lényeges a te szempontodból.
Tehát milyen a te hajad állapota? Erős szálú, ellenálló? Dús, vagy ritka, hány árnyalat van az alap és a kívánt szín között, milyen hosszúságú?
Londa professional deep moisture samponnal mosok hajat,a fodrászom ajánlotta,ő is ezt használta rajtam.
A stilusmentor oldalan talaltam egy szinskalat,az alapjan:7/03ból szeretnék 8/16ot(nem tudom hogy egyaltalan jól irom e)
Nem,ez 3 eves folyamat,3fodrasznal jartam es toluk kertem ugyan azt(ugye egy ido utan besargul,leno a haj es frissiteni kell a balayaget)Ugy ertettem hogy tudjak hogy barna a hajam es egy vilagos szoket szeretnek elerni ami nem sarga.
A szokitesek es a vasalas miatt a hajam vege mar toredezik,vekonyabb szalu es dus hajam van,mellkasig ero
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!