Tudtok természetes hajfestékeket – főleg sötétbarnát?
Hallottam a dió szárított burkáról, diófalevél ötlítőről vagy kamillateáról (szőke hajszínért). Mennyi idő után jelentkeznek eredmények?
A Henna mennyire természetes mostanság? Úgy hallottam, hogy azt is keverik már szintetikus festékekkel. Hogyan kell használni és hány órát kell fennhagyni?
jaj... köszönöm!:D holnap megyek indigót venni, gondolom nagyon figyelni kell a henna-indigó arányra... mindenképpen csinálok egy próbafestést...
Szerintetek ha mondjuk 1:1 henna-indigóval ráfestek a mostani full hennázott hajamra, akkor még esélyes, hogy barnít rajta?
Amúgy mára egész tűrhető lett, gyönyörű a színe, csak az arcomhoz (meg a szemöldökömhöz) kicsit hardcore.:D csak azt a részt szeretném egy hajszálnyit barnítani.
Én először csak feleannyi indigóval próbálnám keverni a hennát. (1:2 arányban indigó henna.) Nehogy túl sötét legyen. Próbatincsen nézd meg az eredményt, ha nem elég sötét neked, még mindig változtathatsz az arányokon.
Az a baj, hogy ha elsőre túl sötétre fested, utána nem nagyon tudod világosítani. Csak mikronyi árnyalatot lehet, citromos öblítéssel meg ilyesmivel, de az meg szárítja a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!