Tudtok természetes hajfestékeket – főleg sötétbarnát?
Hallottam a dió szárított burkáról, diófalevél ötlítőről vagy kamillateáról (szőke hajszínért). Mennyi idő után jelentkeznek eredmények?
A Henna mennyire természetes mostanság? Úgy hallottam, hogy azt is keverik már szintetikus festékekkel. Hogyan kell használni és hány órát kell fennhagyni?
Köszönöm nagyon-nagyon szépen válaszodat, meg fogom fogadni. Nem szeretném roncsolni a hajam, viszont azért az erősebb barna szín mindig is vonzott :). Kék szemeim vannak, kicsit világosabb bőröm (most lebarnultabb) és az eredeti hajszínem gesztenyeszőke.
Egyik barátnőm már majdnem 10 éve használja a hennát, főleg a vörösesebb színt, többször macerázik ő is otthon, de a végeredmény az nagyon szuper, jól is áll neki :). Ő azt mondta még, hogy mindig tesz bele 1-1 tojás sárgáját, hogy mégjobban táplálja a hajat, viszont fenn kell hagyni kb. 8 órán keresztül :P, de megéri.
"..Amit úgy árulnak, hogy hupilila meg kék meg anyámkínja lesz tőle a hajad az nem igazi henna, abban van vegyszer..."
Nem feltétlenül. Ugyanis különböző növényi anyagokat is szoktak a hennához keverni, hogy a haj pl. barnásabb árnyalatú legyen (pl. dió, indigó stb.)
Sziasztok!
Én tegnap festettem Neha natúr hennával a hajamat, és túl erős vörösre sikeredett.
Ez pár napon belül sötétedhet, vagy kezdjek kétségbeesni?:)
Csak kávét kevertem hozzá.
Ha veszek indigót, akkor az még így utólag sötétíthet rajta?
Gesztenyésebb színt szeretnék, ami csak szépen csillog a fényben, kicsit rezesen.
S.O.S, holnap randim lenne, de így nem akarok elmenni...:D:D
Bocsi, azt elfelejtettem, hogy semmiképpen sem akarok fekete hajat. csak gesztenyebarnát. Működhet indigóval?
Vagy elég a diólevél? Azt hogy kell használni? Ki kell szárítani? Mennyit főzzek? Meddig főzzem?
Bocsi a sok kérdésért...
ja, és HOL KAPHATOK INDIGÓT?
Budapesten érdekelne... a budai oldalon lakom, tehát Pest külsőbb részei kiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!