Pasi vagyok és a szakállam festésén gondolkodom. Kissé őszes és gondoltam fel lehetne dobni egy friss de persze természetes színnel. Szerintetek hogyan, milyen módon fessem be?
hány éves vagy?
szerintem borotváld le
Veszel hajfestéket és befestet b..dmeg :D
Ne legyél már ennyire kekeckedő
Az a kérdés hogy milyen a hajszíned, mert ugyebár az úgy esztétikus ha a kettő színben passzol.
HA sötétre szeretnéd festeni akkor a feketét kerüld helyette a sötétbarna javasolt.
A hajfestéket használhatóak bajuszra, egyedül a szemöldökre szempillára kell speciális festék. A Hennaplus márkájú pl gyárt kifejezetten férfiaknak hajfestéket ami mehet bajuszra és szakállra is. De a többi nőknek való hajfesték is ugyanúgy működik.
Ami kell még hozzá az egy spéci ecset. Dm-ben rossmannban vagy akár tescoban is lehet ilyet vásárolni nem drága, [link]
Össze kell kutyulnia festéket a leírtak alapján és próbáld úgy bekenni a területet hogy a szőrmentes részre ne menjen. Összekutyult festéket már nem lehet újra felhasználni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!