Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám természetes...

Hogyan tudnám természetes módon (hajvasaló vagy beszárítás nélkül) kiegyenesíteni a hajam?

Figyelt kérdés
Elegem van abból,hogy a a hajam a göndör és az egyenes között van valahol,de még csak hullámosnak sem mondanám,mert inkább olyan kócos,összevissza jellege van.Szeretném valahogy szebbé tenni mert ez már tényleg elviselhetetlen...Az örökös beszárításra meg hajvasalásra nincs időm/kedvem és nem is szeretném tönkretenni a hajam.

2013. júl. 17. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha nincs időd még vasalgatni sem, akkor gyorsabb ötletet nem tudok adni, de azért leírom. Fogj egy tincset és tekerd a fejed köré és több helyen rögzítsd hullámcsattal. És ezt ismételd meg az összes tincseden hajmosás után. Én kipróbáltam, kicsit bonyolult volt, de bele lehet jönni.
2013. júl. 17. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm megpróbálom :) egyébként nem is inkább az idővel lenne baj,hanem hogy nem akarom tönkretenni a hajam.
2013. júl. 18. 11:22
 3/7 anonim válasza:
Nagyon merem ajánlani a keratin terápiát más néven tartós hajegyenesítés. Én csináltam már nagyon sok vendégünknek és mindenki meg volt vele elégedve. Pont az olyan nők jöttek ilyenre, akiknek sehogyse áll a hajuk. Elvégeztük a hajukon és imádják. Nem kell vasalni, sőt még megszárítani sem. Egyáltalán nem teszi tönkre a hajat, sőt. Mivel keratin terápia ezért pont hogy jót tesz, mert a haj anyaga is keratin, ez a szer meg új keratin-hidakat épít a hajba. Regenerál. 3 hónapig tart kb de ez változó. Valakinek tavaly augusztusban csináltuk meg és 1 hónapja volt újra egyenesíttetni. Próbáld ki bátran egy JÓ fodrásznál.
2013. júl. 27. 19:58
 4/7 anonim válasza:

[link]

Második válaszadó vagyok, erről beszéltem. Alfaparf termék, Lisse Design a neve a cuccnak.

2013. júl. 27. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek :)
2013. júl. 30. 16:50
 6/7 wattacuky válasza:
És ez a keratinos cuccot hol csinálják és mennyibe kerül? mert én is ezzel a problémával küzdök.
2014. szept. 17. 11:50
 7/7 anonim válasza:
Na ezt a keratinos cuccot én is kipróbálom, addig meg a fejre tekerős :D
2015. márc. 4. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!