Mit tegyek, hogy ne dobja le a festéket a hajam? Pláne ne 2 hét alatt?
Figyelt kérdés
Egy fodrász kicseszett úgymond a hajammal,mert 9es oxival szívta le barna kb 4es színű hajam,h 6os színű legyen nagyjából,amihez persze hasznalt 6os alfaparf festeket. Akkor jó színe volt,bár picit vilagosabb,mint a színskála. 1 mosás utan a hajam sárgászölddé vált fejtetőn. Elmentem 1 másik, "mesternek" mondott fodrászhoz,aki próbálta szakszerűen megoldani a dolgot,de smi jót nem ígért. Most ott vagyok,h 2 hete voltam festetni, 1x mostam meg,s a hajam megint fakult,rengeteget. Másfél hónap alatt 2 festés. Mit tehetek? Már megbántam2013. júl. 30. 07:33
1/1 anonim válasza:
választassz egy normális hajfestéket fodrászkellékesből és otthon befested vagy vkit megkérsz és hagyd rajta a ható időn túl a festéket a hajadon. mikor kimosod tiszta vízzel utána pedig nem samponozod hanem vmi jó olajos pakolás, rajta hagyod, leöblíted és csak kb 2 nap mulva mosod samponosan. nekem vörös a hajam és elég sok küzdés árán lett szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!