Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért dobja le a hajam a...

Miért dobja le a hajam a fekete festéket még egy év után is?

Figyelt kérdés

Skandináv szőkéről váltottam feketére egy évvel ezelőtt és két hajmosás után világosodik ki az egész,sötétbarna lesz belőle enyhén vöröses fénnyel,úgy utálom,mit csináljak?

Pedig fodrász festi Alfaparf-fal.

Lehet vörös pigment van a hajamba és az átüt,de akkor mi a szösszel lehetne azt eltünteni?

Más is járt így?

Esetleg valami jó hajfesték ötlet amitől TÉNYLEG fekete leszek?

2013. febr. 12. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálkozz másfajta festékkel, lehet az a gond. Én Kallos Kjmn-t használtam, a szőkített hajamból sem kopott ki sose. Mondjuk a fekete szín nagyon káros úgyhogy sokáig nem festegettem vele... de addig nem volt vele gondom.
2013. febr. 12. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
a fekete egyáltalán nem oylan káros ahogyan azt a média beállítja a szőke viszont aokkal jobban káros barátnőmnek derékig érő haja tört le teljesen a szőkétől és most fekete haja van érdekes semmi baja sincs
2013. febr. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!