Mi távolítaná el a fekete festéket a hajamról? (eredetileg szőke vagyok, most viszont szeretnék vörös lenni)
Nem annyira erős szerkezetű a hajam most is törik egy kicsit fodrászom szerint a szőkítés miatt a felét minimum le kell vágni ( hát középig érő hajam van) olvastam már az Oxy reloadról de nem tudom hányszor kellene alkalmazni, hogy levigye a festéket(és hát nem olcsó dolog)
Olvastam természetes színfakításról pl citromlé, kamillafőzet, és a Herbária Bánfi termékeiről. Valaki használta már ezeket a természetes színfakítási módszereket ? Várom a tanácsokat ötleteket :)
a természetes módszerek alig pár árnyalatnyit segítenek,szőkék szokták használni világosításra,de fekete hajon nem segít
én nem használtam semmit,vörösre festettem simán,kb a 3. festésre lett olyan amilyet szerettem volna
Nekem az eredeti szőke hajamból a fekete festéket csak ollóval tudták kiszedni.
Igaz, ez még régebben volt, lehet hogy vannak már jobb szerek, de a hajadat nagyon meg fogja viselni, főleg, ha világos vöröset akarsz.
Én hajradírral szedtem le magamnak a fekete hajam és világosbarna lettem. Eredeti hajszínem is világos barna .
Fodrászkellékesnél tudsz venni. Nekem annyi baja lett a hajamnak, hogy száraz lett , de kókuszolajat vettem és azzal pakolás hetente kétszer, fél év és rendbe jött , vágatni három havonta vágattam előtte is, utána is .
Ezekkel a házi, természetes trükkökkel nem fogod tudni leszedni . Viszont én úgy tudom, a vörös még makacsabb szín, mint a fekete, szóval ha később megint váltani akarsz , akkor nehéz lesz... válassz valami szép barna festéket, és ahhoz tegyél vöröset , vagy vannak olyan festékek, amelyek vöröses árnyalatúak, de az alap szín az barna . Én ezeket fodrásznál és kellékesnél hallottam, mert nálam meg kizárt, hogy legyen vöröses egy festékben, és hát sok ilyen festék van amiben van vöröses árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!