Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő után dobja le a...

Mennyi idő után dobja le a barna festéket egy szőkített haj?

Figyelt kérdés
már meguntam a szőke melírt (szivatott eljárás). Barnára váltanék. Befogja egyáltalán?
2012. dec. 6. 08:12
 1/2 spidy34 válasza:
Befogja,de vigyázz,nehogy zöld legyen ha otthon fested,akkor vegyél egy natur,és egy arany szint,igy tudod elkerülni,6-os oxi,abbol legalább 3 pici kiszerelés a festék mehet felesbe.kérj meg valakit,elöször atötöl 5 cm-re kezdjétek,és a végén atövét befesteni,mert a tövet hamar befogja,és jól maszirozzátok bele a haj végébe.kb.40 percig hagyd fent.nekem fehér szükéböl lett most világos barna,elsö mosásnál picit engedd,attól is függ,hogy milyen anyagot használsz.sok sikert(egy fodrász)
2012. dec. 6. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Húha, én nem vagyok profi (csak lelkes amatőr:D), de azért remélem hasznos lesz a válaszom. Nekem az egész hajam világos szőke volt, és azt vestettem be 2 doboz csokibarna festékkel (utánaolvastam -utólag, ahogy lenni szokott- és elég rossz módszert választottam). Eleve inkább vöröseslila lett, mint barna, de nem lett csúnya. Ahogy egyre több mosáson ment át, egyre inkább "átüt" a szőke, de most valahogy barnább lett, kevésbé vöröses. Nem lett csúnya, sokkal rosszabbra számítottam. Remélem, a 2. festés után már jobb lesz.
2012. dec. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!