Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos szőke, festett hajam...

Világos szőke, festett hajam van, most vettem egy sötét barna bemosót, ami 6-8 hajmosás után kijön. De az van ráírva, hogy szőkített hajra nem ajánlott. Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Remélem tényleg kijön majd pár hajmosás után, mert csak kíváncsiságból mosom be barnára. Tapasztalatok?
2010. márc. 23. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nem 100% h kijön, vagyishát teljesen nemfog kikopni..
2010. márc. 23. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem az eredeti hajszínem szőkésbarna. De van benne sok szőke melír. Én is vettem sötétbarna színezőt(Palette) Láttam, hogy nem ajánlott szőke hajra,de én kipróbáltam :D Semmi baja nem lett tőle.. kikopott 7 mosás után. Amúgy kicsit másabb lett a szőkés részen az árnyalat (picit világosabb). Nekem annyira megtetszett a sötétebb haj, hogy befestettem tartós festékkel, így már 2 hete sötétbarna vagyok:D

Szóval szerintem nyugodtan próbáld ki te is!:)

2010. márc. 23. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!