Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Adott 3-om férfi parfüm:...

Adott 3-om férfi parfüm: Chanel Allure Homme, Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Allure Homme Edition Blanche-ra szavaztok inkább?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hmmm The One Gentleman. Ó igen, hogy is felejthetném el. ennek a színe már nem arany, hanem korall kék. Egy esküvő jut eszembe róla, ami inkább családias, csak azok vannak ott, akik számítanak. Egy kastély angolkertjében vagyunk, mindenki a fehér és a pezsgőszín árnyalataiban. Akik levésbé adnak magukra, azok a kisiskolás fekete fehér óltönyben, kosztümben. Megjelenenik egy sármos képű férfi, korall-kék színű zakóban. Ízléses mandzsettája kivillan zakója alól, beszéde kózben. Ő nem az a férfi, aki vigyázállásban beszél hozzád, végig artikulál a kezével, igazi karizmája van. A pezsgős poharat sem lógatva tartja, minden mozdulatáról leolvasható a férfi büszkeség. Tökéletes volt. Egyszer megpillantotta Őt, a Nőt.Tudom már, Rajta is korall-kék blúz volt, ami meg volt spékelve egy vérvörös selyemövvel a derekán. A férfi nem várta meg míg összenéznek a nővel, neki nincs szüksége visszajelzésre, tudja kinek kell. Na, valahogy így kezdődött kettejük kapcsolata, épp a múlt héten kaptam egy levelet tőlük, amin egy dátum volt és egy szó: Gentleman...
2013. júl. 30. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Az első a legjobb szerintem, de mint ahogy azt már korábban is leírták, inkább különlegesebb alkalmakra használnám, nem nevezhető szaladgálós illatnak :D

Amúgy nálam a Hugo Boss: The Bottled és a Laura Biagiotti: Roma uomo a nyerő.

2013. júl. 30. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Hello!

Köszönöm a te válaszod is!

Nem tudom miért de nekem ahogy észrevettem mindig valahogy ezek az "öltönyös"illatok tetszenek meg valamiért könnyen bevonzom őket...pont a minap gondolkodtam hogy miként lehet az ideális illatra rálelni háát valahogy így :)

A Hugo Boss illatok közül ami nagyon kellemes a bőrömön az a Night Bottled bár még csak egy két fajtát próbáltam ki közülük a Roma Uomo-t sajnos még nem de ideje lenne rászaglászni,ha esetleg van még valami ötleted milyen illatok tetszenek neked nyugodtan le írhatod ide... :)

2013. júl. 31. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Tipikus öltönyös, karakteres illatok: Baldessarini (hugo boss), Hermés terre'd hermes, Roma uomo( Pont tegnap szaglásztam újra, számomra egyértelműen jobb a The one-nál) Guccy by Guccy Pour homme( púderes, krémes, édes, olyan mint egy olasz főzött fagyi: lassan olvad, nehéz) Fendi: fan, Armani eau pour homme, eau de nuit ( ez az esti, sötétebb változata.
2013. aug. 1. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!