Adott 3-om férfi parfüm: Chanel Allure Homme, Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Allure Homme Edition Blanche-ra szavaztok inkább?
Az első a legjobb szerintem, de mint ahogy azt már korábban is leírták, inkább különlegesebb alkalmakra használnám, nem nevezhető szaladgálós illatnak :D
Amúgy nálam a Hugo Boss: The Bottled és a Laura Biagiotti: Roma uomo a nyerő.
Hello!
Köszönöm a te válaszod is!
Nem tudom miért de nekem ahogy észrevettem mindig valahogy ezek az "öltönyös"illatok tetszenek meg valamiért könnyen bevonzom őket...pont a minap gondolkodtam hogy miként lehet az ideális illatra rálelni háát valahogy így :)
A Hugo Boss illatok közül ami nagyon kellemes a bőrömön az a Night Bottled bár még csak egy két fajtát próbáltam ki közülük a Roma Uomo-t sajnos még nem de ideje lenne rászaglászni,ha esetleg van még valami ötleted milyen illatok tetszenek neked nyugodtan le írhatod ide... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!