Parfümöt akarok venni csak nem tudom hogy ezek közül melyik a legjobb ami nagyon tartós és olyan hogy ha elmegyek valaki mellett akkor egyből megcsapja az illat :D Szerintetek?
Coco Chanel: [link]
Versace: [link]
Nina Ricci és Hugo Boss
Ezek közül szerintetek melyik a legjobb?
Nina Ricciből, és Hugo Bossból melyik? Van elég sok féle.
A Coco M. és Bright Christal mindkettő nagyon kellemes illat, de hihetetlenül elcsépelt tucat, minden második lánynak ez van.
Nina Ricciből a Love in Paris, vagy a Premier Jour a jó szerintem.
Az a piros alma formájú szintén tucatillat.
Hugo Bossból egyik se tetszik.
Van egy új, mintás alma, fehér, és kis képekkel. Az is ennek egy változata.
Chanel No 5 nem való annak, aki Mademoiselle-re vagy B.Christalra vágyik. Az egy nagyon komoly illat, ahhoz meg kell érni, és sokaknak nem is tetszik, mert nagyon régies.
Meg kell érni haha XD Ezen jót kacagtam. Úgy kezeltek mintha kis tini lennék és a koromat se tudjátok :) Ha nem tudsz valamit akkor ne okoskodj ;) Amúgy 20 vagyok. Nem olyan parfümöt akarok amitől megfordulnak a pasik utánam.. valamit félreértelmeztél. Olyat akarok hogy tartós legyen, 1-2 fújás elég legyen egy napra és ha elmegyek BÁRKI mellett érezze tehát olyan illata legyen.
Utolsó: köszi :)
Bocsánat, kérdező, hogy tininek hittelek. A kérdésed helyesírása egy mai 15 évesre vallott.
Másrészt nem jellemző, hogy aki a fenti két illatot kedveli (környezetemben a 25 alattiakon érzem őket), az No 5-öt is szeretné.
Harmadrészt, véleményt mondtam, és válaszoltam a kérdésedre, nem pedig okoskodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!