Ilyen esetben mit tennétek? Képesek lennétek még a legjobb barátnőtök mellett állni?
Nem az az igazi barát, aki veled együtt sír és nevet,
hanem aki mindent tud rólad, és mégis szeret.
Ha az én barátnőm kerülne hasonló helyzetbe, mellette állnék, mi mást tehetnék? Elmondanám a véleményemet, ha megfogadja, oké, ha nem nem, de AKKOR is mellette állnék, bárhogy alakul. Majd legfeljebb sír a vállamon, és máskor okosabb lesz.
egyrészt az jut eszembe, hogy a barátod, tehát mellette kell állnod
másrészt én is hányok az ilyen emberektől, a barátnődtől és a férjtől is...
Nem szemétségből csinálja, azt tudom. De azért vagyunk emberek és nem pedig állatok, mert vannak normáink, urai tudunk lenni az ösztöneinknek, szóval ha nem muszáj, nem bántunk meg másokat, nem gázolunk át a többi emberen, és nem folytatunk viszonyt a másik háta mögött. A férfi megmondta, hogy nem szerelmes már a nejébe, de harmonikusan élnek, és NEM fog elválni (vannak gyerekek is, naná). Nem akarom leszólni a pasikat, de velük szemben mindig a nőnek kell okosnak lennie, még akkoris, ha nehéz. A barátnőm okos, szép, csinos, annyi pasija lehetne, amennyit csak akar, erre egy ilyen dologba kell belekeverednie... A szerelem egy dolog, de ha az ember nem táplálja magában, és időt hagy magának a feldolgozásra, elmúlik... Én is csináltam már 'hülyeségeket', de teljesen más úgy hülyeséget csinálni, hogy közben csak magadat hozod rossz helyzetben, vagy közben belegányolsz egy családba...:S
09:14es, jól összefoglaltad... itt van ez a két dolog, ami üti egymást, és nem tudom őket összeegyeztetni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!