Mit tennétek, ha a legjobb barátnőtök belezúgott volna a barátotokba?
Mondd el neki, hogy mit érzel. Ha ezek után is rámászik a barátodra, akkor hanyagold ezt a csajt. Az ilyen nem igazi barátnő!!
off: Hol szexelt mindenki mindenkivel a Jóbarátokban?? Nagyon nagyon jó a sorozat, nem is értem ezt miért írtad?? Szerintem valamelyik másik sorozatra gondoltál, mert ettől a sorozattól aztán tényleg senki nem fog rossz útra térni:-)
Nekem ez szintén gimis időszakban zajlott le. Mai napig biztos vagyok benne, hogy az akkori barátnőm irigyelte, hogy mi milyen jól kijövünk, és milyen jó kapcsolat is volt. Ebbe aztán idővel beleférkőzött, azóta férj-feleség....
A pasid erre hogy reagál? A buliban ő mit tett? Mosolygott bambán? ..gondolkodj el szerintem.. :S
Semmit.
Ha a pasid veled akar lenni, semmi esélye nincs, felesleges a balhé. Inkább próbáld meg összehozni valakivel.
Ha meg a pasid is benne van a dologban, az nem a barátnőd hibája, örülj neki, hogy megszabadulsz tőle, és még azelőtt kiderül, mekkora féreg, mielőtt hozzámennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!