Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik parfüm a jobb: calvin...

Melyik parfüm a jobb: calvin klien-euphoria vagy dolce & gabbana - light blue vagy coco chanel Madamoiselle?

Figyelt kérdés
tapasztalatok? vélemények?
2012. szept. 30. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

CK - euphoria

Coco Chanel - Madamoiselle

Light Blue- elcsépelt tucatillat.

2012. okt. 2. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ízlés dolga. Ha a "lájtblú" nem lenne ennyire fájdalmasan tucatillat, akkor rá szavaznék elsőnek, mert alapvetően egy baromira eltalált, friss, különleges illat volt, csak az a baj, hogy ma már a vécésnéni ezt fújja magára. A CK Euphoria egy nagyon mély, édesebb illat, nekem ez túl sok, fojtogatóvá válik egy idő után. A Mademoisellel is az a bajom, hogy nagyon tucatillat, valahogy elvesztette a varázsát azzal, hogy sokan farmer-pulcsi öltözékhez is magukra fújják, pedig ez megkíván egy bizonyos megjelenést. Ha eltekintek attól, hogy mindhárom mainstream, agyonhájpolt illat, akkor azt mondom, hogy a Light Blue áll legközelebb az ízlésvilágomhoz. De pénzt egyikre se dobnék ki.
2012. okt. 2. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak a Chanel illatát ismerem, de ajánlani tudom.:)
2015. jún. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!