Milyen férfias, elegáns férfi parfümöt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Skorpió F/21 vagyok. Kaptam egy Paco Rabanne XS-t, amit nem találok elég férfiasnak.
A Chrome Azzaro Silver Black típusú illatok nem igazán tetszenek.
Eddig általában Hugo Boss Bottled, Lacoste Challange, Mexx Ice Touch és Pure Life, valamint Puma Jam parfümöket használtam.
#férfi #illat #parfüm #férfias féri parfüm #elegáns férfi parfüm #férfias férfi illat #elegáns férfi illat
2012. szept. 23. 14:47
1/3 anonim válasza:
Barátomnak Boss volt és imádtam.
18L.
2/3 anonim válasza:
Ha a "férfias" szó alatt fűszeresebb illatokra gondolsz akkor az alábbiakat a nyerők:
Jean Paul Gautier Le Male, Chanel Allure, Boss Bothled Night (estére), Armani Code Sport, vagy a sima Code!
Ami sportos, férfias illat még: Dior Homme Sport
3/3 anonim válasza:
Szerintem amik még férfias illatok:
Hermes terre'd hermes,D&G The One,vagy The One Gentleman
Ezeket se hagyd ki! :)
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!