Szerinted lány/nő vagy fiú/férfi van a képen? (Csak olyanok válaszát várom akik nem ismerik. )
Uhh nekem beugrott róla egy ismert Nő, de nem jut eszembe ki az! (Leírod privátban? Nem árulom el senkinek nyugi! )
Úgyhogy szerintem nő...
Elárulom hogy ő nő, és kedves kérdező attól még hogy férfias álla van nem jelenti azt hogy doppingol(t), ezt szögletes arcformának nevezik.
Ő az:
Nekem annyira egyértelműen nőies az arca a markáns vonásai ellenére is, hogy fel sem merülne, hogy férfi... nem is értem... ráadásul szerintem egy nagyon szép, természetes nő, nem hiába cikkeznek a külföldi újságok is arról, hogy az egyik legszebb olimpikon... ennyire már csak nem lehet mindenkinek kificamodott ízlése... még hogy férfi...
5. voltam.
8.: Most miért lőtted le a poént? Ez volt a kérdés lényege, hogy ismeretlenül ki hogy gondolja. De mindeggy..
Én is nőre tippeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!