Ennyi csúnyultam volna, vagy mi van?
2-3 éve még rengeteg lánynak tetszettem, gyakorlatilag sorban álltak értem (minden beképzeltség nélkül, akkor se tartottam sokra magam) és az igazsághoz hozzá tartozik, hogy akkor nagyon "divatosan" (feszülős cuccok, csőnadrág... éretlen voltam:)) öltöztem, ma meg már férfiasan (férfiasabban) nézek ki, és a hajam is kevésbé feminin, no meg az arcom is karakteresebb lett, viszont mintha szinte átnéznének rajtam a lányok, senki nem jelzi, hogy tetszem.
Borzalmasan érzem már magam, lassan tükörbe se nézek.
Mit tegyek? Ennyire rosszat tett 1-2 év változás? Vagy csak a korosztályombeli csajoknak a páwák kellenek?
Hány éves vagy? Tudsz esetleg képet küldeni amolyan 'előtte-utána' korszakból?
Szerintem amúgy elég kevés lánynak jönnek be az ilyen 'szépfiúk' - legalábbis a 15 éves korosztály felett. Lehet, hogy inkább csak azt várják a lányok, hogy te közeledj.
2.
most 20 vagyok, 16-17 éves koromba volt nagy sikerem. Szerintem egyáltalán nem változtam annyit arcra, hogy ennyire elkerüljenek...
Képet nem nagyon tudnék, nincs abból az időszakból
4.:
19
Biztosan nem csúnyultál, így a leírásod alapján tetszetős lehetsz :) Na meg, ne "páwulj" vissza, hisz a korodbeli 18+ lányoknak úgysem tetszenek a páwa cicafiúk (jobbik esetben) és gondolom nem 15-16 éves barátnőt akarsz :)
Egyébként szerintem az az oka az egésznek, hogy a fiatalabb 15-16 éves lányok kis fruskák, nyomulnak, jobban kéretik magukat, p*csáskodnak Facebookon, ez pedig az érettebb csajokra nem igazán jellemző már. Szerintem ezért nem veszed annyira észre, hogy tetszenél nekik :)
Nincs is facebookom. Nincs nekem olyanokra se időm, se kedvem.
Amúgy köszönöm a válaszokat, és nem fogok még1x díszbuz*nak kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!