Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyi csúnyultam volna, vagy...

Ennyi csúnyultam volna, vagy mi van?

Figyelt kérdés

2-3 éve még rengeteg lánynak tetszettem, gyakorlatilag sorban álltak értem (minden beképzeltség nélkül, akkor se tartottam sokra magam) és az igazsághoz hozzá tartozik, hogy akkor nagyon "divatosan" (feszülős cuccok, csőnadrág... éretlen voltam:)) öltöztem, ma meg már férfiasan (férfiasabban) nézek ki, és a hajam is kevésbé feminin, no meg az arcom is karakteresebb lett, viszont mintha szinte átnéznének rajtam a lányok, senki nem jelzi, hogy tetszem.

Borzalmasan érzem már magam, lassan tükörbe se nézek.

Mit tegyek? Ennyire rosszat tett 1-2 év változás? Vagy csak a korosztályombeli csajoknak a páwák kellenek?

2012. júl. 5. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a kinézeteddel van gond.

Fél éve szingli vagy és már jössz sírni, hogy nem kellesz a csajoknak:D Ez gyengeségre vall, a csajok meg az erős, magabiztos srácokat szeretik.

2012. júl. 5. 20:25
 12/15 A kérdező kommentje:
TE aztán jól ismerhetsz, hogy ezt állítod. Nem sírok, csak furcsállom nagyon.
2012. júl. 5. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
A sírást képletesen értettem... De szerintem te is tudod mire gondoltam.
2012. júl. 5. 20:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy értetted, de nem vagyok lélekben gyenge.
2012. júl. 5. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor nincs gond. Ne agyalj ezen, egyszerűen csak éld az életed és összejön majd egy barátnő.
2012. júl. 5. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!