Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek használt a Ricinusolaj...

Nektek használt a Ricinusolaj hajnövekedésre?

Figyelt kérdés
Ha igen, hány centit nőtt a hajatok tőle egy hónapban kb?

2013. júl. 27. 12:48
 1/10 anonim válasza:
Én is most kezdtem el a ricit használni ez engem is érdekelne. Köszi kedves kérdező h megkérdezted véletlenül helyettem is :))
2013. júl. 27. 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Olvasok a gondolataidban kedves kommentelő. : D
2013. júl. 27. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem használt, pedig sokáig próbálkoztam vele.
2013. júl. 27. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem se használt, pedig hónapokig kenegettem:s
2013. júl. 27. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a második hozzászóló véleményét. Nekem sem használt. Hiába kentem vele szorgalmasan 3 hónapon keresztül. Pedig úgy csináltam mindent, ahogy kellett. Eddig még nekem soha nem volt korpa problémám, de ennek köszönhetően korpás lett a fejbőröm és még hullot is a hajam. Nem is kicsit! Ritkábban fésülködtem, mert egyszerűen rossz volt ránézni, hogy mennyi haj marad a hajkefében. És nem nőtt gyorsabban, ugyanúgy a havi 1 cm volt meg, mint egyébként. De ez az én személyes tapasztalatom. Sokaknak beválik, mivel olvastam nem egy fórumon. Olvass te is utána. Mindannyian mások vagyunk, mindenki másra esküszik. Akkor tudod meg, hogy neked használ-e, ha te is leteszteled. Szempillára viszont nagyon bevált nekem! Mindig azzal kenem.

Én az Eveline Bojtorján szérumát használom már 2 hónapja, hálistennek megszüntette a korpásodást 1 hét alatt, a hajhullásom már minimális, és olyan szép ápoltak tőle a hajvégeim....hogy öröm ránézni. Nagyon jó összetevőket tartalmaz, főként az argán olaj miatt örülök, ami az egyik legjobb hajápoló. Imádom. Ráadásul nincs vele annyi macera, mert ez nem olyan tömény olaj, mint a ricinus. Tehát sokkal könnyebbb lemosni, nekem egy hajmosás elég és már teljesen tiszta a hajam, nem kelt zsíros hatást. A ricinusnál 3 hajmosás kellett, mire eltávolítottam belőle az egészet. Valószínű, hogy ezért is lépett fel nálam fejszárazság, a sok hajmosás miatt, annak ellenére, hogy minőségi sampont használok.

Ha esetleg érdekel, hogy miről beszélek, itt egy link róla:

[link]

Pozitívuma még, hogy a teteje spray kialakítású, tehát nem kened vele össze magad, oda fújod, ahová azt kell.

2013. júl. 27. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapig használtam, ezalatt 3-3,5 cm-t nőtt a hajam, annyit mint általában, vagy kevesebbet. Nekem is nagyon hullott tőle, meg gyorsan zsírosodott, hiába mostam ki alaposan. A sok sampontól meg a hajam vége száradt ki nagyon.
2013. júl. 27. 15:18
 7/10 anonim válasza:
nekem nem volt vele semmi problémám én is szorgalmasan használtam de nem nőtt se többet se gyorsabban mint általában, kicsit fényesebb lett
2013. júl. 27. 21:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!! :) Mindenesetre kipróbálom hátha nekem használ, legfeljebb ha nem működik, nem használom többet.
2013. júl. 27. 23:38
 9/10 anonim válasza:
0%
nekem eleve is gyorsan nő,de a ricinus olaj még jobban növesztette. Olvasom,hogy valakinek gyorsan zsírosodott tőle a haja..csak a hajvégekre kell kenni!!! Hajmosás előtt kend fel egy fél órára minimum,öblítsd le,és jöhet a sampon. Remélem segítettem.:)
2013. aug. 3. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hajvégekre kened hogy a viharba fog tőle nőni? xD (Mármint hogy amúgy se nő tőle, akkor meg pláne.)
2013. aug. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!