Mi a véleményetek a habállagú hajfestékekről? Valaki használt már?
Figyelt kérdés
Konkrétan a L'oreal Sublime Mousse-t szeretném majd kipróbálni, valamelyik barna árnyalatát. Befogja egy habállagú festék rendesen a hajat? Vagy inkább a festék állagú a jó?2013. júl. 20. 10:36
1/6 anonim válasza:
Anyukám most habállagú hajfestékkel festette be a haját bár nem ezzel hanem a másikkal aminek most nem jutt eszembe a neve ammóni nélkülivel és neki befogta pedig neki elég ősz már a haja.
2/6 anonim válasza:
Isteni az a hajfesték! Valódi Sötétbarnát használtam belőle, mellig érő hajamra bőven elég, miközbe kenem nagyon puha a hajam, isteni puha ismarad, nem szárít. Van hozzá balzsam amitől még jobb. Utoljára 2 hónapja festettem és tökéletes a hajszínem :) Agusztus-szeptember körül festek újra :):) Tökéletesen, egyenletesen befogja ne izgulj :)
3/6 anonim válasza:
én sem ilyet használtam,de habállagút,befogta de sajnos nem túl tartósan
4/6 anonim válasza:
én már nem emlékszem milyen márkájút használtam ( 1 éve ) de habállagú volt, nagyon hatékony volt, és egyszerűbb is
5/6 anonim válasza:
Én szeretem őket,viszont azt vettem észre,hogy nem olyan tartósak,mint a hagyományos festék állagú festékek.
6/6 anonim válasza:
Ezek sima hajfestékek habosítva... semmi extra. Jobban megéri fodrászkellékesnél venni normális professzionális festéket. Pl egy habállagú amit láttam 2400 ft volt, ebben 35 ml festék, ami a fele hajamra sem elég. Fodrászkellékesben 100 ml professzionális festék 700 ft. Nagy különbség, a Lorealnak a reklámjaiért kell sokat fizetni, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!