Nagyon kiszaradt a hajam a szokitestol, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja, fodrasz szokitette ki a fekete hajam veget, hogy ombre legyen, de nagyon kiszaradt tole. Hasznalok balzsamot, meg kremet, de semmi nem hasznal! Milyen balzsam valt be nektek a legjobban? Esetleg vmilyen pakolas?2013. júl. 16. 13:56
2/3 anonim válasza:
Hajmosások előtt tegyél langyos extra szűz olívaolajat a szőkített részre, majd dunsztold be.
Nekem a Balea Oil Repair balzsam vált be nagyon. Már több dobozzal is elhasználtam belőle és nem tervezem lecserélni. Esetleg próbáld ki.
3/3 anonim válasza:
Egy avokádó húsát, egy tojássárgáját, és valamennyi olívaolajat, esetleg még egy kis mézet is turmixolj össze. Ezt kend fel a károsodott hajvégekre, tekerd fóliába, majd törölközőbe, melegítsd fel hajszárítóval, és hagyd rajta, ameddig időd engedi. Nem mondom, hogy visszaállítja a hajad minőségét, de nekem látványosan szebb a hajam egy-egy ilyen kezelés után, bár alapból sincs túlzottan károsodva. A későbbiekben valószínűleg vágni kell a hajadból, vagy magától le fog töredezni. De ezzel a pakolással a még valamennyire ép részek menthetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!