Fogkrémtől kiszáradt bőrre mit használjak?
Figyelt kérdés
Néha be szoktam kenni az arcom fogkrémmel, mert ez fertőtlenítő hatású. Nem árt, mert szoktam sminkelni az arcom. Viszont most annyira kiszáradt tőle, hogy repedezik a bőröm, hiába kentem be utána arckrémmel. Ezzel mit lehet tenni, mit használjak rá amitől gyorsan helyrejön? Valaki tudna valami nagyon gyors módszert ajánlani?2013. márc. 21. 15:27
1/3 anonim válasza:
Ez a h*lyeséget hol hallottad? Pattanásra tényleg lehet fogkrémet tenni, de csak egy pöttyöt az adott területre. Az arcra fertőtlenítés gyanánt a tonik való, de egy sima arclemosó is elég a tisztításra.
Amit most a helyedben tennék, hogy egy kevés mézet langyosra melegítesz, összekevered olívaolajjal és pakolásként felteszed az arcodra. A méz is fertőtlenítő hatású, emellett hidratál és sok benne az ásványi anyag. Az olaj is nyilván a szárazságra gyógyír. Ha van, akkor kókuszolajat is használhatsz.
2/3 anonim válasza:
Kókuszolaj, zsíros arckrémek, illetve van egy Weleda márkájú balzsam, ami valójában szél által kiszárított bőrre való, gyerekeknek, de valami fantasztikus. Nekem nátha után az orromat órák alatt rendbehozta.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt a hülyeséget kémia tanáromtól hallottam és eddig használt is szépen leszárított mindent a bőrömről csak most túl sokáig volt az arcomon és így már irritálta a bőröm. Köszönöm a jó tanácsaitokat, ki fogom próbálni és remélem használni fog :)
2013. márc. 22. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!