Milyen kapszulát szedjek? Vagy mit használjak?
Figyelt kérdés
Nagyon zsirosodik az arcbőröm.és elmegyek reggel suliba hazafelé már nagyon fénylik,mintha vizes lenne vagy jobban attól.2013. márc. 11. 20:32
1/1 anonim válasza:
Nekem is ilyen, szimplán zsíros típusú a bőrünk. Én sokáig elrontottam azzal, hogy reggel jó alaposan megmostam szappannal, amitől fél óráig kb húzódott a bőröm, olyan száraz volt, de még egy fél órával később, meg mintha zsírt kentem volna az arcomra. Aztán a kozmetikusom felhívta a figyelmem, hogy zsíros, DE vízhiányos a bőröm. Úgyhogy kaptam tőle egy krémet, ami nagyon jól hidratálja a szappannal megmosott arcom, ugyanakkor nem zsírosítja, sőt, mattítja egy picit. Erre kenek egy szintén mattító hatású BB krémet és egy pici áttetsző púdert. Ezzel úgy egész jól kordában tudom tartani a zsírosságát, nem az van, hogy 1-2 óra után vu, tiszta zsír a fejem, hanem tényleg egy ideig szép matt és csak lassan kezdd el csillogni a T vonalam. Ha szükséges, teszek erre még egy pici púdert, de általában egy 4-5 órát bírja nélküle is az arcom, úgyhogy nem szokott kelleni. Szóval én neked is csak ezt tudom javasolni. Elsősorban egy tényleg jó minőségű porpúder (nem kőpúder, porpúder!), ami legyen mindig ott a táskádban. Ha nem sminkeled magad, akkor az is jó, ha egy kendővel párszor áttörlöd az arcod, de egyébként javaslom nézz körül a BB krémek skáláján, nagyon klassz termékek vannak közöttük is. Én szerencsés vagyok, mert a leggagyibb Garnierrel is elértem azt a hatást, ami akartam, de ha nagyon érzékeny a bőröd, akkor lehet nem árt egy jobb minőségűt beszerezni. Kísérletezni kell. Amire figyelj oda: mindenképpen olajmentes legyen, lehetőleg zsíros bőrre ajánlott! Plusz ne szárítsd ki a bőröd, mindig hidratáld, keress olyan krémet, ami kifejezetten zsíros bőrre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!